barça el millor equip del crusafont


Per conèixer l’opinió dels alumnes del crusafont sobre diferents temes relacionat amb el futbol, hem realitzat una enquesta que han contestat unes 104 persones. Hem pogut veure que l’equip favorit de l’institut és el FCB amb un 53,5%, seguit del Real Madrid, amb prop d’un 24%. 




També hem vist que el futbol femení interessa als joves. En concret, la jugadora preferida femenina és clarament Alèxia Putellas amb més de la meitat  dels vots, seguida d’Alex Morgan amb un 23% .



A més a més  hem preguntat quina és la selecció preferida perquè guanyi el Mundial 2022, i els alumnes han votat a España com a clara primera opció, seguida de França i Brasil, amb el mateix percentatge.




I sabeu quin és el jugador preferit dels alumnes del Crusafont? Doncs els alumnes han votat per Lionel Andres Messi amb més de la meitat del vots, seguit de Cristiano Ronaldo, en segona posició.



 

En aquesta enquesta hem vist, doncs, que els partits que més agraden als joves del Crusafont són els clàssics, i el preferit és el Futbol Club Barcelona.


Comentaris