La lectura a l'eso

                       La lectura a l'eso

Hem fet una enquesta a l'institut miquel crusafont per saber quins son els habits de lectura que tenen i les respostes han sigut els següents:
D'un total de 69 persones que ens han contestat hem pogut veure que el 53% llegeixen perque els hi agrada en canvi gairebé el 30% llegeixn per obligació i la resta no llegeixen.


 El temps que la majoria dels alumnes del crusafont dediquen a la lectura és entre 30min i un hora, amb un persentatge del 67% i el 13% llegeixen entre un hora i un hora i mitja i el 15% llegeixen més de dos hores El gener que més agrada és el romantic seguit de ciència-ficciò i terror. El 62'3% creuen que es util dedicar teps per llegir a classe perque a casa no llegeixen i perque és més divertit llegir a classe amb els companys en canvi el 38% creuen que no ho es perque creuen que perden temps de classe i que prefereixen llegir a casa amb més tranquil·litat. 
En aquest sentit el 64% no els agraden els llibres que llegeixen, però el 36% sí que els troben interesants. L'idioma que més utilitzen els alumnes per llegir clarament es castellà prop de 80% seguit de l'ingles i el català. Pel que fa la comprenció lectora el 72% entenen tot el que llegeixen en canvi el 28% no tenen una bona comprenció lectora i els hi costa entendre tot el que llegeixen.

Comentaris